;_______; Eli katoin tosi hyvän elokuvan (joka oli "vähän" surullinen) Sen nimi oli hachiko. Se kertoi koirasta, joka oli tosi uskollinen isännälleen. Eli kiusattuani Liziä yli puoli tuntia päätin kirjoittaa siitä tähän blogiin.

Jos aloitetaan tarinasta ja siirrytään sitten omiin tuntemuklsiin tästä elokuvasta. Warning! juoni paljastukset!

tarina kertoi Akita rotuisesta koirasta, joka matkusti Japanista ... jonnekkin... en itseasiassa muista minne... anyways se tippui kärrystä ja joku random professori löys sen ja vei kotiin. Se etsi sille kotia ja laitteli ilmotuksii ja silleen ja sit joku soitti ja sano, että se voi ottaa koiran (jonka nimi oi saatu siinä vaiheessä selväksi ja se oli Hachi eli kahdeksan) Mutta ne pitiki sen. Siitä tuli tosi totteleivainen ja se kulki ilman pantaa kaikkialle. Se saatto joka päivä ssen professorin junalle meni päiväksi sen emännän luo ja haki professorin joka ilta kello viisi. yhtenä aamuna se haukku kauheesti, mutta vei kumminkin professorin asemalle. Proffa meni töihin ja kuoli. Silti hachi tuli asemalle odottamaan. Se teki niin joka päivä. Sitten se annettiin sen professorin tyttärelle, mutta Hachi karkas sieltäkin joka päivä, joten se tyttö päästi sen vapaaksi. hahci asu junan alla ja odotti joka päivä. Ihmiset ruokki sitä. Hahci jökötti siinä odotellen kymmenen vuoden ajan. Sen proffan vaimo tuli käymään proffan haudalla ja ku se tuli takas se huomas hachin. Sinä iltana hachi kuoli.

sitten ne tuntemukset. Eli katoin leffan kaksi kertaa ja pelkän lopunkin kerran.. Koira oli niin lojaali isäntäänsä kohtaa että ei luovuttanut edes kymmenen vuoden aikana. Se oletti, että se palaa ja jos se ois palannu.. Hachi ois antanu hylkäämisensä anteeks.. tosta noin vaan! Ei ihmiset oo ollenkaan noin hyviä.  Miettikää jos joku hylkäis teät kymmeneks vuodeks.. ette unohtais sitä tosta vaan. Koirat on vaan niin lojaaleja! Itkin semmoset nelkyt minaa ja nyt aloin taas itkemään... ;___; Menin yhes vaihees elokuvan jälkeen kysymään Wilmalta miks se ei itke ja se sano "Ööö.. Miks sä itket? Sä oot jo 14 vuotias!" Mulkoilin häntä aika kauan. koira odotti kymmenen vuotta eikä luovuttanu! se on pitkä aika isolle koiralle.. vähän niinkuin 100 vuotta ihmiselle. !_! En keksi enempää.. Mutta ihana leffa! <'3 no niin nyt oon pillittäny tunnin!

- Iida